Екип

За нас

Една компания трябва да се ръководи в своята дейност от ценности като: професионализъм, качество, коректност, корпоративна социална отговорност и взаимна изгодност.

 

Доверието гради успеха!

„А това, което ценя най-много у Георги, са неговия ентусиазъм и отдаденост, както и че мога винаги да му гласувам пълно доверие – от първоначалния оглед до предаването на обекта.“

Анелия Татарова

 

Ценности

Ние от FM Construction вярваме, че, за да бъде една компания доверен и предпочитан партньор, тя трябва да се ръководи в своята дейност от ценности като: професионализъм, качество, коректност, корпоративна социална отговорност и взаимна изгодност.

 

Екипът на FM Construction управлява целия процес на поетите проекти, от проектната идея до нейното реализиране. За тази цел ние имаме високо мотивирани и професионално подготвени мениджъри, строителни инженери, архитекти, интериорни дизайнери и служители.

Екипът на FM Construction:

 

Георги Кроснаров

Георги Кроснаров (Управител) е основател на FM Construction. Практическият му опит в сектор „Строителство“ стартира през 2006 г. във фирма лидер в производството и пласмента на бетон. През 2018 г. придобива докторска степен след успешна защита на дисертационен труд на тема „Фирменият имидж като конкурентен пазарен фактор (на примера на строителния сектор в България)“.

 

Атанас Райков

Атанас Райков (Строителен инженер) е специалист с дългогодишен опит в строителството и инженеринга. Заемал е ръководни позиции в държавни институции при изграждането на ключови национални обекти. С богатите си познания в областта на строителството, той допринася за внедряването на високи стандарти в предлаганите от нас услуги.

Мария Райкова

Мария Райкова (Мениджър-Продажби) е дългогодишен специалист в сферата на връзките с обществеността и дигиталния маркетинг. Управлявала е комуникациите на местни и международни компании от сфери като информационни технологии, фармация, промишленост, нефт и газ, бързооборотни стоки, суровини и други.

 

адрес: 1309 София, ул. Зографски манастир №15, вх. В, ап. 46; телефон: 0876 444 600
e-mail: office@fmbg.eu