Референции

Референция

Имах удоволствие да поверя на FM Construction ремонт на жилището си, като бях впечатлен от организационните и логистични възможности на фирмата, както и гъвкавия ѝ подход при намиране на решения в строителство, обзавеждане, боядисване, вътрешен дизайн, поправяне на електрическа инсталация, поставяне и поправка на водопреносими кранове, бани, радиатори и всеки друг възникнал технически проблем.

Най-ценното в сътрудничеството ни се състоеше в установяването на скрити недостатъци и повреди, които не можеха да се забележат от лице без професионална подготовка, като Георги — ръководителят на фирмата винаги ми даваше много практични съвети за тяхното преодоляване и след мое одобрение реализираше идеите си по изключително професионален начин. Трябва да отбележа, че въпреки натоварения график на фирмата в работа между много обекти, нейните служители се отзоваваха бързо и своевременно по поставените задачи в цялостния ремонт на жилището ми, като ми създаваха усещането, че се отнасят с приоритет при решаването на всеки един детайл в дейността си. Това беше не по-малко важно от качественото изпълнение на услугите им, защото в ремонт цялото семейство е принудено да търпи ограничения и дните, в които жилището прилича на бойно поле, ни се струват безкрайно дълги. В деловите ни отношения също имаше много честен подход, тъй като работата се заплащаше само след предварително съгласуване и одобрение/приемане, а не по часове или други необвързани с крайния резултат методологии. Трябва да отбележа, че Георги ме информираше от къде да закупя материали, бои, паркет и други, като лично идваше в магазините, за да ме посъветва при избор и пренасяне. В кратката дейност по ремонта на жилището ми изградихме отношения на доверие и приятелство, тъй като ми помагаше много в ситуация, в която не бих могъл да се справя сам. Можех спокойно да си гледам ангажиментите, срещите, задачите, без да имам грижи за нищо по ремонта. За мен всичко приключваше с няколко разговора седмично и нещата се случваха. С FM Construction се чувствах спокоен, че всичко е под контрол, идеите в обновление се реализираха над очакванията ми и ремонтът се превърна в приятна емоция. 

Със сигурност при следващ ремонт ще ползвам услугите им. Желая им сърдечно нови успехи във все по-предизвикателните времена пред нас!

Вангел Спиров

 

Референция

Когато реших да направя цялостен ремонт на таванското си студио, се допитах до близки и приятели за препоръка на строителна фирма. Така, след кратко проучване, доверих своя проект на FM Construction и на екипа на Георги, които реагираха изключително бързо и много професионално на моето запитване. Предложиха ми нестандартно решение за повече функционалност на помещението, като се съобразиха изцяло с моите нужди и представите ми за стил. От самото начало се впечатлих от сериозната организация, точност и индивидуален подход. Благодарение на FM Construction превърнах своя дом в изключително уютно място, което е отражение изцяло на моята същност.

С радост бих препоръчала Георги и неговият екип и им пожелавам още много успехи и реализирани проекти.

София, 17.01.2014 г.
Гергана Богоева

 

Референция

С огромно удоволствие препоръчвам услугите на FM Construsction. Доверявала съм се на Георги и екипа му за ремонтни работи както вкъщи, така и в офиса, и съм очарована от професионализма и експедитивността, с които работят.
А това, което ценя най-много у Георги, са неговия ентусиазъм и отдаденост, както и че мога винаги да му гласувам пълно доверие – от първоначалния оглед до предаването на обекта.

Юни 2019 г.
гр. София
Анелия Татарова

 

Референция
от Тодор Божидаров Иванов

С настоящата референция изразявам благодарността си, че на база извършена ремонтна дейност на апартамент намиращ се в гр. София, ж.к. Иван Вазов, имам пълната увереност и сигурност във фирма “FM Construction“ за надежден и коректен изпълнител.

Всички поставени срокове за изпълнение на ремонтните дейности (къртене, боядисване, шпакловане, ВИК, поставяне на гипсокартон на целия апартамент, изработване на фигури от гипсокартон, смяна на електро инсталация и други) бяха спазени в срок и с много високо качество на изпълнение, за което основна заслуга има управителя и работещите във фирмата.

Занапред, със сигурност ще продължим да разчитаме на услугите на “FM Construction” и да препоръчваме на близки и познати услугите на тази фирма, защото тя заслужава доверието на бъдещите си клиенти.

С уважение:
Тодор Иванов

гр. София
02.04.2020 г.

 

адрес: 1309 София, ул. Зографски манастир №15, вх. В, ап. 46; телефон: 0876 444 600
e-mail: office@fmbg.eu